Derfor spiser stadig flere og flere fiskeprotein

Fiskeproteiner kan gi deg smalere midje og bedre helse

Fisk er sunt, men de færreste vet at proteiner fra fisk kan være like viktige for oss som omega-3.

Ny forskning viser at et regelmessig inntak av fiskeprotein kan ha innvirkning på blodsukker, kolesterol og vekt. En teori som ofte blir nevnt når man prøver å finne årsaken, er at fiskeproteiner får kroppen til å danne flere brune fettceller, som igjen gjør kalorier om til varme. For å skape varmen tenker man seg at kroppen benytter seg av lageret med hvite fettceller (typisk mage, rumpe og lår). Vil du ned i vekt, holder det ikke å ta Omega-3-tilskudd som tran, da det ikke inneholder fiskeprotein, kun fett.

Hvis man ikke vil spise fisk flere ganger daglig, har det nå kommet et fiskeproteintilskudd på markedet. Helsedirektoratet anbefaler flere fiskemåltider i uken, men det viser seg at de færrete av oss følger det rådet. Noen liker rett og slett ikke sjømat. Dette er uheldig når befolkningen bare blir tyngre og tyngre, og fedme er direkte knyttet til flere av våre farligste livsstilssykdommer. 

Når det nå kommer studier som viser at fiskeprotein kan senke det farlige LDL-kolesterolet og bedre glukosetolleransen, er det enkelt å forstå at det er anbefalt å spise mer fisk – mye mer fisk.

Anbefalt fiskeprotein-produkt:
Hydroprot

Hydroprot fiskeproteiner

Inneholder hele 95% rene fiskeproteiner fra fiskekjøtt. Hydroprot er det reneste og mest potente fiskeprotein-tilskuddet på markedet. Hvis du ønsker å prøve et slikt produkt for å bedre helse, og kanskje få flere brune fettceller, er Hydroprot produktet du bør prøve!

Hydroprot kan du lese mer om, og bestille her >>