Slik ble Aslaug kvitt de vanskelig kiloene

Slik ble Aslaug kvitt de vanskelig kiloene

Med et helt spesielt kosttilskudd fikk hun mer muskler og mistet de vanskelige kiloene.

Etter at Aslaug I. L. Harrang fra Kvam i Hordaland leste om kosttilskuddet Hydroprot på internett, ble hun fristet til å teste produktet. I dag påstår 48- åringen at hun er «avhengig» av fiskeproteinpillene fordi effekten er så god.

– Jeg spiser sjeldent fisk, derfor er tilskuddet ekstra bra å ha i hverdagen. Da får jeg i meg det jeg trenger for å ha et godt og aktivt liv, forteller Aslaug.

Merket stor forskjell etter to pakker

Kosttilskuddet Hydroprot inneholder hydrolysat av lakseprotein som bidrar til å booste forbrenningen, senke kolesterolnivået i kroppen og balansere blodsukkeret.

Aslaug har fått svært positive resultater av å innta Hydroprot daglig i snart to år. Forskjellen merket hun når hun hadde brukt to pakker.

– Jeg fikk mer muskler til tross for at jeg sjeldent trener med vekter, og de ekstra kiloene jeg hadde forsvant, sier hun.

Vestlendingen merket også stor forskjell på huden.

– Jeg nærmer meg femti, men har fått glattere hud. 

Prøv Hydroprot du også! Klikk her for å bestille.

Hydroprot er laget av fiskeprotein fra norsk laks.

Laget av norsk laks

Fiskeproteinet i HydroProt kommer fra norsk laks, og forskning har vist at fiskeprotein kan øke sukkertoleransen, reduserer kolesterolverdiene, øke fettforbrenningen og muskelmassen.

På Haukeland sykehus i Bergen ble det foretatt et forsøk med overvektige rotter som fikk 25 prosent av sitt daglige proteininntak fra fisk. Dette ga god effekt på helsen ved at toleransen for sukker og mengden betennelsesdempede fettsyrer i kroppen økte, noe som igjen gjør det enklere å gå ned i vekt. 

En helt ny forskningsrapport i tidsskriftet Journal of Obesity & Weight loss Therapy slår fast at akkurat den samme typen fiskeprotein som er benyttet i Hydroprot kan ha en stor påvirkning på menneskekroppens BMI. Faktisk førte et daglig inntak med lakseprotein-hydrolysatpulver til en reduksjon på 5,6% i BMI hos de overvektige forsøkspersonene sammenlignet med et placeboforsøk der forsøkspersonene inntok myseprotein.

Slet med lavt stoffskifte

Til daglig jobber Aslaug som sykepleier og lever et aktivt liv bestående av mye trening. Men 48-åringen har vært plaget med lavt stoffskifte, og har derfor vært avhengig av et svært balansert kosthold. Hydroprot har heldigvis hjulpet henne langt på vei ved å bidra til mer stabilt blodsukker, noe som er viktig for å balansere stoffskiftet.

Hun har tidligere testet andre typer kosttilskudd, men aldri opplevd så gode resultater som med Hydroprot. Hun anbefaler andre å teste produktet, men ber de samtidig smøre seg med litt tålmodighet.

– Jeg så først resultatene etter jeg hadde inntatt to pakker med Hydroprot. Men det er virkelig verdt det, forteller sykepleieren.

Prøv Hydroprot du også! Klikk her for å bestille.