Effekten Gurkemeie har på eldre overrasker forskerne

Alzheimers er en demenssykdom som kjennetegnes ved hukommelsessvikt. I Norge antar man at det er nærmere 80 000 personer med demens og med eldrebølgen som er på vei vil dette tallet øke kraftig. Det er en forferdelig sykdom da den sterkt påvirker de nærmeste pårørende. Man får fort en fulltids pleiejobb.

Ny klinisk studie
Det har vært mye studie på effekten av gurkemeie og spesielt kurkumin, som er stoffet i gurkemeie som gir den gule fargen, men det finnes få gode studier. Nå har en ny klinisk studie vist til gode resultater. En dobbel-blind, placebo-kontrollert, 18 måneders studie publisert i “The American Journal of Geriatric Psychiatry” viser at effekten ikke bare forebygger hukommelsesproblemer over tid, men faktisk forbedrer dem.

40 personer mellom 50 og 90 fikk tilfeldig utdelt 90mg kurkumin-tilskudd eller placebo-tilskudd to ganger daglig i 18 måneder. Alle i studien hadde små hukommelsesproblemer, men ingen diagnosen Alzheimers. De gikk gjennom en rekke tester for å se hvordan det lå an før de begynte med tilskudd og hjernen ble scannet for å se etter de typiske kjennetegnene på Alzheimers (Avleiring av flekker, såkalte senile plakk utenfor nervecellene og nevrofibrillære floker bestående at et protein som kalles tau inne i nervecellene.)

Resultatet
Det viste seg at hukommelsesfunksjonen til de som fikk kurkumin-tilskuddet økte med 28% i snitt over 18 måneder. Tester på depresjon forbedret seg også, noe de ikke gjorde for kontrollgruppen som fikk placebo. Det som var mest overraskende var at hjerneskanner viste signifikant nedgang i plakk.

Referanser
Journal
Forbes

Utfordringen med gurkemeie er den lave biotilgjengelighet av det aktive stoffet curcumin som har denne helsefremmede effekten. Det betyr at det meste av det du spiser av gurkemeie kjøpt i butikk ikke blir benyttet av kroppen.

Dette er årsaken til at et helsekostprodukt kan være å foretrekke. Da får man ofte konsentrert virkestoff – curcumin, og de beste produktene er også tilsatt bioperine som er et stoff i svart pepper som øker biotilgjengeligheten av curcumin.

Markedets beste gurkemeieprodukt er Gurkemeie Max, det har konsentrert curcumin fra gurkemeie, bioperine fra svart pepper og ingefærekstrakt. Gurkemeie Max har halv pris på prøvepakker i dag.
Sjekk ut tilbudet her >>>


Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>