Forskerne har talt: Menn med litt ølmage har lettere for å få vakre kvinner – og lever lengre!

Gjennom den varme sommeren har sikkert mange menn tatt seg noen øl for mye og angrer bittert på det nå, men det finnes forskning som er oppløftende. Ny forskning viser at litt ølmage er attraktivt for kvinner!

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men kvinner foretrekker menn med litt ølmage fremfor menn med six-pack. Forskere ved Yale Elite University har kommet frem til dette gjennom en studie og det er enda tydeligere for menn som er litt eldre og har barn fra før. Forskerne mener det ikke har noe å gjøre med underliggende farskompleks å gjøre, men at det handler om evolusjon.

Kvinner sier ofte at de foretrekker veltrente menn, men havner oftere i forhold med menn med litt ekstra på kroppen og litt eldre. Det at de har barn fra før forteller kvinner at mennene er fertile. Et annet forskningsresultat viser at menn med litt mage har mindre risiko for å få hjerteattakk og prostatekreft.

Det er også et poeng at testosteronnivået minsker jo mer kroppsfett man har, noe som gjør at menn med litt ekstra mage fokuserer mer på familie heller enn å jage etter damer.

Kjenner du noen som har litt ekstra rundt magen og kan trenge en god nyhet, del denne da!

Lakseprotein gir lykkefølelse og reduserer BMI /Magefettet – Les artikkelen her >>>