Bioperine, ekstrakt av svart pepper i en trefarget skål.

Hva gjør bioperine med kroppen?

Noen kosttilskudd er tilsatt bioperine. Hva gjør egentlig dette virkestoffet?

Bioperine, også kalt piperine, er et ekstrakt fra svart pepper. Virkestoffet er den aktive ingrediensen i svart pepper og har i årevis blitt brukt i naturmedisin grunnet sine helsefordeler.

Bioperine kan øke virkningen av andre virkestoffer

Det er forsket en god del på bioperine også kalt piperine. Forskningen tyder på at virkestoffet bidrar til å øke biotilgjengeligheten til andre næringsstoffer i kroppen. Dette gjør at kroppen lettere kan ta opp og nyttiggjøre seg av næringsstoffer man inntar. Noen næringsstoffer taes vanskelig opp av kroppen. Ved å innta piperine i tillegg, vil kroppen enklere kunne dra nytte av disse virkestoffene. Dette vil gjøre at virkningen av de andre næringsstoffene vil øke.

Bioperine og gurkemeie

En kjent kombinasjon er bioperine og curcumin. Curcumin er virkestoffet i gurkemeie. Curcumin har blitt anvendt i Asia i tusenvis av år og er også populært som kosttilskudd. 

Problemet er at kroppen har vanskeligheter med å ta opp og nyttiggjøre seg av curcumin. Det er her piperine kommer til nytte. Siden det øker biotilgjengeligheten til andre virkestoffer, vil det bli enklere for kroppen å ta opp curcumin hvis man inntar piperine i tillegg.

Helsefordeler

En god del forskning er gjort på bioperine og hvilken betydning virkestoffet kan ha på helsen. En av de største fordelene er virkestoffets evne til å forsterke andre virkestoffer i kroppen, men mye tyder på at det også kan ha andre fordeler for helsen. Det er blant annet forsket på den betennelsesdempende effekten piperine skal ha. Det trengs mer forskning for å fastslå de ulike virkningene, men studier med gode resultater virker lovende!

———————————————————————————————————————————–

Nå skal alle ha Gurkemeie Max med Bioperine!
? Folk har blitt hysterisk etter gurkemeie, og det er det en god grunn til. Før var gurkemeie et krydder man bare bruker i karriretter, men nå har det blitt “supermat/superfood”
Den virkelige stjernen i showet er imidlertid det som er inne i gurkemeieroten, en forbindelse som kalles curcumin.
Utallige studier viser at curcumin bidrar til å redusere betennelser i kroppen. Derfor kan curcumin bidra til å redusere ledsmerter og mageproblemer, samtidig som det bidrar til å forbedre kognitiv evne og støtter et sunt immunsystem.
Vanlig gurkemeie som du kjøper i butikk har under 2% av virkestoffet (curcumin). I tillegg tas det vanskelig opp i kroppen. Det er derfor et kosttilskudd er å anbefale. I Gurkemeie Max får du:
✅ Konsentrert virkestoff av gurkemeie (curcumin)
✅ Piperine fra svart pepper (øker opptaket i kroppen)
✅ Ingefær-ekstrakt som jo har sine helsefordeler.
Til sammen blir dette til GURKEMEIE MAX ? ?BESTILL HER >>>